GRATIS FROKOSTSEMINAR

– Arbeidskraft over landegrensene

BUHR AS og KPMG Law Advokatfirma inviterer til gratis frokostseminar om arbeid over landegrensene. Norske bedrifter har stadig behov for utenlandsk arbeidskraft – enten innleide eller lokalt ansatte. Videre er det mange norske arbeidstakere som i kortere eller lengre perioder oppholder seg i utlandet på grunn av arbeid, og også personell som ansettes i utlandet av norsk arbeidsgiver. Slike arbeidsforhold krever god oversikt fra HR-avdelingen i den enkelte bedrift. Det kan også fort medføre forpliktelser knyttet til rapportering, skatt, oppholdstillatelser og trygd.

I dette seminaret får du praktiske tips og våre erfaringer knyttet til hva bedriften bør tenke på i forbindelse med personell over landegrensene, enten det er utenlandske arbeidstakere i Norge, eller reiser til utlandet for norske ansatte.

BUHR & KPMG

Agenda:

08.30: Velkommen
08.35: Inpats og HR sin rolle (BUHR)
08.50: Tips for å lykkes, og typiske fallgruver knyttet til rapportering, skatt, immigrasjon og folketrygd i forbindelse med utenlandsk arbeidskraft i Norge (KPMG Law)
09.20: Pause med kaffe og mingling (Alle)
09.35: Expats og HR sin rolle (BUHR)
09.50: Tips for å lykkes, og typiske fallgruver i forbindelse med norsk personell på arbeid i utlandet (KPMG Law)

Praktiske opplysninger:

Tid: Onsdag 21. februar 2024 fra kl 08.30 til 10.20 (Frokost og registrering fra kl 08.00)
Sted: KPMG, Forusparken 2 (2020park), møterom i første etasje

Servering: Det serveres frokost fra kl 08.00
Parkering: Gjesteparkering utenfor bygget (gratis første to timer)

Kurset passer for bedriftsledere og ansatte innen Finans, lønn, HR og anskaffelser i bedrifter som enten har eller vurderer bruk av utenlandsk arbeidskraft, ansatte i utlandet, eller reiseaktivitet til utlandet.

Foredragsholdere:

Erik Sand
KPMG Law Advokatfirma

Anne Tengs Pedersen
KPMG Law Advokatfirma

Nina Gulsrud

Nina Gulsrud
BUHR AS