Referanser

Horisont Energi

Horisont Energi

Horisont Energi er et norsk rent energiselskap som leverer ren energi og karbontransport og lagringstjenester. 

Huddly

Huddly er bransjeledende når det gjelder intelligente kamerasystemer som muliggjør inkluderende og produktivt teamarbeid hvor brukeropplevelsen står i fokus. Dette gjøres ved å forene ekspertise innenfor design, maskinvare, programvare og kunstig intelligens på tvers av disipliner.

KFUK-KFUM

KFUK-KFUM er en kristen og livssynsåpen barne- og ungdomsorganisasjon som kjemper for unge menneskers rett til å leve og utvikle seg som hele mennesker.

OKEA

OKEA er en ledende midt- til senfaseoperatør på norsk kontinentalsokkel, og finner verdier der andre selger. Selskapet har en ambisiøs strategi bygget på vekst, verdiskapning og kapitaldisiplin. 

Fishbones

Fishbones A/S er et Sandnes-basert selskap med ansatte over hele verden som har utviklet brønnstimuleringsteknikker som gir operatører muligheten til å øke brønnproduktiviteten, samtidig som de overvinner utfordrende reservoarparametere.

Northern Lights

NORTHERN LIGHTS

Northern Lights bygger verdens første infrastruktur for karbontransport og -lagring. Som del av det norske Langskip-prosjektet for fullskala karbonfangst og -lagring vil Northern Lights håndtere transport, mottak og permanent lagring av CO2 fra de industrielle fangstanleggene Norcem og Celsio, i tillegg til kommersielle kunder.

Norrøna Storkjøkken

Norrøna Storkjøkken er en av landets ledende totalleverandører av storkjøkkenutstyr med ca. 115 ansatte fordelt på ulike lokasjoner i landet.

Rensefiskgruppen

Rensefiskgruppen driver landbasert akvakultur ved fire anlegg; Talgje, Nedstrand, Austevoll og Alta. Vi oppdretter/leverer rensefisk til lakseoppdretterne for å bekjempe lakselus, og vi har påvekst av torsk settefisk.