BUHR

Åpner nytt kontor i Oslo – og søker flere kollegaer

april 12, 2022

Vil du løse utfordringer for en rekke oppdragsgivere, sammen med et team av engasjerte kollegaer? Da bør du lese videre!

– Etter mange år i bransjen kjenner jeg verdien av å bygge opp en dyktig personalavdeling med riktig kompetanse. Når folk får jobbe med det de liker, blir leveransen mer effektiv, forteller Bjørg Ueland, gründer og daglig leder i BUHR.

Sammen med kollegaene i Tvillinggården på Forus har Ueland bygget opp et konsept for bedrifter med behov for HR-kompetanse – i stedet for, eller som et supplement til egen HR-avdeling.

– HR er lønnsomt når det gjøres ordentlig. Vi har derfor laget en abonnementsløsning som gir bedriftene tilgang til et stort team av rådgivere, i den stillingsprosenten de har behov for.

Siden oppstarten i 2018 har mange bedriftsledere fått øynene opp for tjenestene. I dag har Ueland og teamet hennes flere enn femti aktive oppdragsgivere i blant annet energi-, teknologi- og servicebransjen. Og trenden er økende:

Daglig leder i BUHR, Bjørg Ueland

Bjørg Ueland, gründer og daglig leder i BUHR

– Vi har truffet et behov i markedet og har mye å gjøre, så nå trenger vi flere kollegaer som har lyst til å være med oss på reisen. BUHR er fortsatt et ungt selskap, og de ansatte er med på å utvikle oss videre. Vi er et konsept for fremtidens arbeidsmarked.

Vil doble antall ansatte

Med gode samarbeid for solide kunder, og nye oppdrag på vei inn, er målet å øke antall medarbeidere fra 15 til 30 i løpet av året.

– Vi skal vokse i et fornuftig tempo. Det viktigste vil alltid være å levere kvalitet, ta vare på dem som har vist oss tillit, og bevare en trygg og forutsigbar arbeidsplass for de ansatte, sier Ueland.

– Oppgavene fremover er så varierte at vi har plass til både generalistene og de som har spisskompetanse på tariff, analyse eller et helt annet område og ikke minst – alle personligheter!

– Verdifullt samhold

Camilla Løvik Andersen og Birte Tjørn Wahlberg er begge ansatt som HR Business Partner i BUHR. De angrer ikke på overgangen til det nye konseptet.

– I BUHR er vi et stort fagmiljø som brenner for å levere tjenester av god kvalitet, og med en felles interesse for å overføre kompetanse til hverandre. Jeg deler min spisskompetanse med teamet, samtidig som jeg hele tiden får påfyll av ny kunnskap, sier Løvik Andersen.

Tjørn Wahlberg sier seg enig.

– Det er et verdifullt samhold, vi er hverandres sparringspartnere. Det gjør at vi kan løse en bredde av utfordringer hos kunder i alle bransjer, og det kjennes godt å kunne gjøre det med et sterkt team i ryggen.

Varierte dager med faglig bredde gir spennende arbeidsdager, forteller de to kollegaene.

– Å jobbe med HR-tjenester på denne måten er veldig givende. Jeg er innom mange bedrifter i løpet av en uke, løser et bredt spekter av oppgaver og følger prosesser over tid. Teamet jobber sammen, samtidig som jeg får bruke min egen drivkraft, sier Løvik Andersen.

GODE KOLLEGAER: Birte Tjørn Wahlberg og Camilla Løvik Andersen deler både kaffe og kunnskap. Foto: Schibsted Partnerstudio

GODE KOLLEGAER: Birte Tjørn Wahlberg og Camilla Løvik Andersen deler både kaffe og kunnskap.
Foto: Schibsted Partnerstudio

Fra bås til BUHR

Gründer Ueland mener altfor mange med HR- og personalkompetanse sitter fast i roller med lite utvikling.

– Mange sitter alene med ansvaret, må være tilgjengelige til alle døgnets tider, og kjemper mot folk som ikke kan faget. HR blir ofte undervurdert som fag, og de ansatte fortjener anerkjennelse for den jobben de gjør. Riktig arbeid kan spare bedrifter for dårlige valg og store kostnader.

I BUHR er kontinuerlig utvikling og kompetanseheving en viktig del av jobben, forteller hun.

– Hos oss kan du jobbe med bredden av HR-faget, samtidig som du får heve kompetansen på de områdene du liker best. Det gir trivsel, og sørger også for at teamet er oppdatert til enhver tid.

Les også