Horisont Energi

Horisont Energi

Horisont Energi (EURONEXT: HRGI) er et norsk rent energiselskap som leverer ren energi og karbontransport og lagringstjenester. Selskapet vil omdanne natur- og fornybare gasser, vann og fornybar energi til kostnadsledende ren ammoniakk og hydrogen og tilby CO2 transport- og lagringstjenester ved hjelp av proprietær teknologi, og bane vei for en lavkarbonøkonomi. Horisont Energi-gruppen inkluderer tre datterselskaper, Horisont Ammoniakk for ren ammoniakkvirksomhet, Horisont Karbon for karbonlagringsvirksomhet og Horisont Infra for midtstrøms CCS-infrastruktur. Selskapet ble grunnlagt i 2019 og har hovedkontor i Sandnes, Norge.

BUHRs leveranse:

BUHR ivaretar HR-funksjonen i Horisont Energi på en 50% abonnementsavtale hvor vi støtter både ledelsen og de ansatte. Vi jobber med blant annet styringsverktøy, generell rådgivning, utarbeidelse og gjennomføring av arbeidsmiljøundersøkelser, medarbeidersamtaler og oppfølging av ansatte.

 I Horisont er vi godt fornøyd med det gode samarbeidet med BUHR. Horisont er et selskap i kontinuerlig endring, og derfor er fleksibiliteten og tilgjengelige ressurser i fra BUHR i forhold til HR-leveranser viktig. Vi opplever at BUHR leverer tjenester av meget høy kvalitet og at de har kompetente ressurser det er lett å samarbeide med.

– Leiv Kallestad, Co-CEO